FLISLEGGING

Spesialister på flislegging!

Murmester Hansteen Eriksen har lang erfaring med flislegging og utfører de fleste typer oppdrag som omfatter legging av flis.

Fliser er miljøvennlige og er ikke allergifremkallende. I dag velger de fleste keramiske fliser som en vedlikeholdsvennlig investering, men det finnes også fliser i glass, marmor og andre naturmaterialer.

Vi bruker stadig mer keramiske fliser på våtrom, kjøkken, i oppholdsrom, utvendig på terasser og som bekledning av fasader.

Våre kunder er alt fra kantiner, kontorbygg og industribedrifter, til borettslag og privatboliger, og vi jobber for det meste i Oslo, Asker, Bærum, Lillestrøm og Lunner, men også andre deler av Akershus og Hedmark.

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om tjeneste vi tilbyr, eller om flislegging generelt.

Flislegging av bad og våtrom

Vi legger fliser på alle slags bad og våtrom, og har lang erfaring med valg av riktig type flis til ulike situasjoner.

Flislegging av kjøkken

Vi har mange år med erfaring når det gjelder flislegging av kjøkken, og har mange fornøyde kunder å vise til. De fleste ønsker keramiske fliser, men det finnes mange spennende løsninger.

Flislegging av gulv/vegg

Enten det er gulv, vegg eller begge deler du ønsker å legge fliser på, har vi erfaringen som skal til for å levere god kvalitet innenfor tid og budsjett.

Flislegging utendørs

Vi legger også fliser utendørs og kan hjelpe deg med å velge riktig materiale.